Početna

PVC Zidni Paneli Mermer
Pandora Zidni Paneli Cena

Pandora PVC Zidni Paneli od Mermera 

PVC zidni paneli Pandora su vrlo praktično rešenje za svaki dom, ali i svaki ugostiteljski objekat jer su u boji mermera. Pandora zidni paneli u našoj ponudi izrađeni su od najkvalitetnijeg PVC-a i predstavljaju jedan od najprepoznatljivijih proizvoda na našem tržištu.

Predviđeni su za mesta ili prostorije koje treba češće dezinfikovati i za prostorije gde je prisutno više vlažnosti. Karakteristike PVC zidnih panela čine ih neverovatnim rešenjem za kupatila ali i druge prostorije, jer se vrlo lako održavaju, dezinfikuju i peru. Pandora zidne panele nije neophodno krečiti, sve što ćete morati da uradite jeste da ih povremeno obrišete i dezinfikujete, kako biste im vratili prvobitan sjaj. 

Dimenzije Pandora zidnih panela su 120 cm x 280 cm, debljine samo 3 mm, a za njihovo postavljanje nisu vam potrebni čak ni majstori. U pitanju su zidni paneli koji se vrlo lako montiraju, a njihov izgled automatski menja enterijer prostorije, dajući joj notu elegantne i praktične jednostavnosti i balansiranosti. Što je najbitnije dimenzije od 2.8 metara doprinose tome da popunjavaju svaki zid od poda do plafona jer je to dimenzija preko standardne visine svakog plafona. Znaci bez nastavljanaj panel ce biti cist od dole do gore.

Estetsko i praktično na jednom mestu

PVC zidni paneli Pandora su poznati po svojoj praktičnoj primeni, jer predstavljaju rešenje koje je vrlo jednostavno za održavanje. Međutim pored svoje izuzetne praktičnosti Pandora zidni paneli predstavljaju pravo malo mermerno savršenstvo koje će u potpunosti promeniti izgled vašeg doma, kancelarije, poslovnog ili ugostiteljskog prostora.

Stotine zadovoljnih klijenata za nas su dokaz kvaliteta, ali i popularnosti Pandora zidnih panela. PVC zidni paleni Pandora su rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe, kako one estetske koji prijaju našim očima, tako i one praktične kada je reč o održavanju.

Zidni Penli Pandora su rešenje koje traje, a svakako su i nešto što će obogatiti vaše prostorije i dati im neprepoznatljiv sjaj.