Početna

Politika privatnosti

Naš internet sajt posluje u skladu sa principima poslovanja koji uključuju najviše standarde poštovanja privatnosti, usklađena sa međunarodnim konvencijama i pozitivnim
zakonodavstvom.

Vaše lične podatke koje prikupljamo i obrađujemo putem našeg sajta, čuvamo u skladu sa zakonskom regulativom koristeći savremene tehnološke postupke, sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti.

Vaše lične podatke obrađuje u skladu sa zakonom, maksimalno poštujuci načelo zaštite privatnosti, posvećeni smo zaštiti svih prikupljenih podataka o Vama, sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti.

Vaša poseta našem internet sajtu nam daje mogućnost pristupa Vašim ličnim podacima. U cilju uspešno obrađene porudžbine kao i pružanja kvalitetnije usluge, potrebni su nam samo neophodni, osnovni podaci o našim korisnicima: Vaše ime i prezime, adresa, kontakt telefon i e-mail adresa.

Posetom našem sajtu prihvatate uslove Politike zaštite privatnosti:

Sve informacije koje unesete na naš internet sajt ili ih dostavite na bilo koji drugi način,
prikupljamo i čuvamo u našoj bazi podataka.

Sve informacije koje nam obezbeđujete isključivo koristimo kako bismo odgovorili na Vaše zahteve, za prilagođavanje buduće kupovine za Vas, unapređenje naše online prodavnice i komunikacije sa Vama radi bolje saradnje, sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti.

Sve podatke koje prikupljamo, omogućavaju nam da Vas obaveštavamo o najnovijim proizvodima, akcijama i predstojećim događajima. Lične informacije takođe koristimo kako bi nam pomogle
u razvijanju i poboljšanju naših proizvoda, usluga, sadržaja i oglašavanja, ali i u boljoj
komunikaciji sa posetiocima našeg internet sajta.

Povremeno možemo koristiti Vaše lične podatke za slanje važnih obaveštenja kao što su informacije o kupovini, predstojećim događajima, promenama naših uslova korišćenja i politike poslovanja.

Lične podatke takođe možemo koristiti za interne potrebe kao što su analiza podataka i istraživanja za poboljšanje poslovanja on-line prodavnice, sve u cilju boljeg poslovanja.