Početna

Dostava i plaćanje

Na našem internet sajtu nalazi roba koja se proizvodi po Vašim posebnim zahtevima, ovim putem Vam ukazujemo na politiku firme.

U skladu sa Zakonom o potrošačima, naručilac odnosno potrošač NEMA PRAVA DA ODUSTANE OD PORUDŽBINE u sledećim slučajevima :

1. Ukoliko je usluga potpuno izvršena a pružanje usluge je počelo nakon saglasnosti potrošača i uz njegovu potvrdu da zna da gubi pravo na odustanak od porudzbine (ugovora) a kada trgovac potpunosti izvrši ugovor.

2. Ukoliko je naša roba proizvedena prema vašim posebnim potrebama (dimenzijama, količini i obimu i sl.)

3. Roba koja je premašuje iznos veći od 50.000 rsd potrebna je avansna(unapred) uplata od 50% vrednosti robe, te drugih 50% po pouzeću. 
Dobijate predračun gde, običnom uplatnicom gradjanja uplaćujete na račun.(u menjačnici, pošti ili preko ebanking aplikacije)

4. Za robu ispod 2.000 rsd potrebno je doplatili zaštitno pakovanje robe u visini od 200 rsd po kutiji. Ukoliko se roba šalje bez kutije, moguce je da dodje do oštećenja prilikom transporta, tako da je potrebno robu obezbediti. Za robu preko 2.000 rsd zastitno pakovanje je besplatno.

Rok isporuke naših proizvoda je 2 do 3 dana, zavisi od količine robe koju ste poručili. 
Većina naših porudzbina bude dostavljeno “danas za sutra”.

Isporuka artikala koje ste naručili se vrši putem kurirske službe BEX .

Troškove dostave snosi kupac. Iznos dostave možemo znati tek nakon sto nam kurirska služba pokupi artikle, tako da će te tada biti obavešteni od strane nas koji je iznos dostave.

Takodje cenovnik dostave možete videti na sajtu Bex sluzbe ovde: Cenovnik Bex