Dekorativni Zidni Paneli Dekorativni Paneli za Zid

Zidni Paneli

Zidni paneli su nezaobilazan element kada je u pitanju osvežavanje enterijera vašeg doma. Zidni paneli dolaze u komadu, a njihove dimenzije su 200 x 50 cm. Samim tim zidni paneli nude širok spektar mogućnosti za dekoraciju vašeg enterijera. Njihova debljina varira od 2 do 3,5 cm, u skladu sa izabranim modelom i šarom koju odaberete.

Zidni paneli se proizvode od najčvršćeg XDS stirodura, peskirani su i ojačani dodatnim slojem premaza od kvarca, što ovim zidnim panelima pruža dugotrajnost i otpornost za sva potencijalna atmosferska i mehanička oštećenja. Namena zidnih panela nije samo funkcionalna, već služe i da oplemene prostorije, dodajući im notu elegancije i stila, posebno u spavaćim sobama gde sav njihov dekotartivni potencijal često dolazi do najjpotpunijeg izražaja.

Jedna od ključnih karakteristika zidnih panela je lakoća njihovog postavljanja i održavanja. Lako ih možete prebrisati, ali ih možete lako i dekorisati. Zidni paneli se moraju farbati i to isključivo farbom na akrilnoj, odnosno vodenoj bazi.

Pri montaži, spajanje panela se obavlja uz pomoć specijalne smese koju obezbeđujemo besplatno. Ova smesa za spajanje omogućava besprekoran izgled zidnom panelu, bez primetnih spojeva između panela, stvarajući iluziju jednog velikog, glatkog zida.

Za njihovu montažu koristi se građevinski lepak za stiropor, jer upravo on može da osigura čvrsto prianjanje na zidove. Cene zidnih panela variraju u rasponu od 2000 dinara do 6500 dinara po komadu, pružajući raznovrsne opcije koje odgovaraju svakom budžetu i stilu uređenja prostora.

Transformišite svoj prostor sa zidnim panelima, unoseći eleganciju, praktičnost i dugotrajnost u Vaš dom. Za više informacija o našoj ponudi, kontaktirajte nas već danas i obagatite vaš životni ili poslovni prostor notom elegancije koju ste oduvek priželjkivali.