Dekorativni Zidni Paneli Dekorativni Paneli za Zid

Ukrasni stiropor za zid cena

Kada je reč o ceni ukrasnog stiropora za zid, treba uzeti u obzir da on varira u zavisnosti od više faktora. Cena ukrasnog stiropora za zid varira u zavisnosti od modela, načina izrade ali ne i kvaliteta jer je svaki model izrađen po najvišim standardima. Sama cena ukrasnih stiropora za zid može se kretati od 3000 do 6000 dinara.

Ukrasni stiropor za zid predstavlja izvanredan način da unesete osveženje u Vaš dom. Napravljen od najkvalitetnijeg XPS stirodura, a svaki model je peskiran i premazan kvarcnim premazom. To znači da je ojačan tako da može da izdrži sva potencijalna oštećenja.

Ukrasni stiropor za zid nije samo dekorativni element, već pruža i teksturu i dubinu zidovima koju ste oduvek priželjkivali. Njegova ključna karakteristika je mogućnost stvaranja trodimenzionalnih efekata, čime prostor dobija dinamičan i privlačan izgled.

Ukrasni stiropor za zid, bez obzira na cenu modela može se koristiti za ukrašavanje gotovo svih prostorija u Vašem domu. Njegova raznovrsnost pomoći će vam da istaknete zidove u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili kupatilu, pomažući vam da oneobičite vaš prostor i date mu novi sjaj. Takođe, može biti savršen dodatak za prostor oko ogledala ili zidnih slika, pružajući im tako elegantan okvir i ističući njihovu lepotu.

U pitanju su paneli koje imaju širinu od 50 cm, što ih čini idealnim za detaljno ukrašavanje i dodavanje suptilnih, ali efektnih detalja i rešenja u Vašem enterijeru. Farbanje se obavlja isključivo farbom na bazi vode, a lepljenje se vrši građevinskim lepkom ili silikonom za stiropor.

Ukrasni stiropor za zid je odlično rešenje za sve koji žele da unesu dodatnu dimenziju i stil u svoj dom. Bez obzira da li želite da istaknete određene delove zida ili da dodate neke interesantne detalje vašem prostoru, ukrasni stiropor za zid će sigurno ispuniti Vaše estetske zahteve i uneti bogatstvo ukusa u Vaš novi dom.