Fasadne Kocke

Ukrasni stiropor za fasadu

Ukrasni stiropor za fasadu je esencijalni deo vašeg doma, koji će podići estetiku i funkcionalnost na potpuno novi nivo. Njihova uloga je da estetski nadograde fasadu, ističući njenu lepotu i karakter. Napravljeni od visokokvalitetnog stiropora i premazani hidroizolacionim kvarcnim peskom, ukrasni stiropor za fasadu kao vid dekoracije pruža izdržljivost i otpornost na sve vremenske uslove, što ovo rešenje čini idealnim izborom za svaki eksterijer.

U našoj širokoj ponudi ukrasnog stiropora za fasadu možete pronaći različite modele i oblike, koji će dodati posebnu notu vašem domu:

Fasadne lajsne oko prozora: Tanke i elegantne lajsne koje ističu prozore, doprinoseći harmoniji između prozora i fasade. U kombinaciji sa podprozorskim lajsnama, doprinose skladnom izgledu koji težite postići. Lako se montiraju i dolaze u komadu od 2 metra.

Podprozorske lajsne: Postavljene ispod prozora, ove lajsne stvaraju glatki prelaz između prozora i fasade, naglašavajući eleganciju kao preduslov savršenog izgleda fasade. Prilagođavaju se svim dimenzijama prozora i dodatno ističu lepotu fasade.

Podkrovne lajsne: Idealan dodatak za istaknutu estetiku ivica krova, ove lajsne doprinose skladnom izgledu fasade, dajući joj sofisticiranost i karakter. Njihov jedinstven dizajn dodaje teksturu i dimenziju celokupnom izgledu kuće.

Dekorativne kocke za fasadu: Kreativni detalji koji dodaju zanimljiv vizuelni efekat fasadi, ističući određene delove zida i stvaraju dinamičan izgled. Savršeni su za dodavanje određenih nota i originalnosti vašem eksterijeru.

Međuspratne lajsne: Postavljaju se između spratova zgrade, kuća ili poslovnih objekata i predstavljaju elegantan prelaz između različitih materijala ili boja fasade, doprinoseći sloju kompleksnosti i estetike celokupne fasade.

Fasadni paneli: Najupečatljiviji deo fasadnog dekora, ovi paneli dodaju sofisticiranost i atraktivnost vidljivim delovima fasade. Sa različitim dizajnima i teksturama, transformišu fasadu u pravo remek delo dekora i dizajna enterijera.

Ukrasni stiropor za fasadu pruža kombinaciju lepote i trajnosti, čineći vaš dom privlačnim i funkcionalnim. Bez obzira na stil fasade koju ste odabrali za vaš dom, ukrasni stiropor za fasadu će je učiniti još lepšom, unoseći novu dimenziju u spoljni izgled i ističući njen karakter. Dopustite da ukrasi od stiropora za fasadu oplemene vaš dom i učine ga mestom luksuza i lepote.