Početna

Dekorativni Zidni Paneli Dekorativni Paneli za Zid

Ukrasni paneli za zid

Donesite osveženje u enterijer svog doma uz naše elegantne ukrasne panele za zid, koji su dostupni po izuzetno povoljnim cenama. Sada možete unaprediti svaku prostoriju u vašem domu ili poslovnom prostoru sa našim izvanrednim urkasnim panelima za zid koji vam dolaze u standardnoj veličini od 200 x 50 cm. Širok spektar dizajna i modela omogućava vam da pronađete savršen izbor koji odgovara vašim željama i stilu uređenja. Od danas će slika vašeg doma izgledati onako kako ste oduvek želeli, jer će naši ukrasni paneli doprineti tome da atmosfera vašeg doma za samo nekoliko sati postane pravi mali raj na zemlji.

Naši ukrasni paneli za zid izrađeni su od visokokvalitetnog XDS stirodura i dodatno su ojačani slojem premaza od kvarca, što im pruža izuzetnu izdržljivost i otpornost na sve atmosferske i mehaničke uticaje i potencijalna oštećenja. Pored svoje funkcionalnosti, ovi paneli donose estetiku i eleganciju u svaku prostoriju, a posebno se ističu u spavaćim sobama gde mogu istaknuti dekorativni potencijal.

Instalacija i održavanje naših ukrasnih panela za zid su veoma jednostavni, omogućavajući vam ne samo praktičnost, već i estetsko zadovoljstvo. Važno je napomenuti da se paneli farbaju akrilnom bojom na vodenoj bazi kako bi se očuvao njihov kvalitet. Nikako ukrasne panele za zidove nemojte farbati bojama na nitro bazi, jer ćete tako uništiti njihov kvalitet. Montaža je olakšana specijalnom smesom koju obezbeđujemo besplatno, osiguravajući besprekorni izgled zidova bez vidljivih spojeva između ukrasnih panela.

Preporučujemo korišćenje građevinskog lepka za stiropor prilikom montaže, kako biste osigurali čvrsto prianjanje na zidove. Cene naših ukrasnih panela za zid su prilagođene svim budžetima, nudeći raznolike opcije za svaki stil uređenja prostora.

Oživite prostorije svog doma uz naše ukrasne panele za zid, unoseći eleganciju, praktičnost i dugotrajnost u svaki kutak vašeg životnog prostora. Za više informacija o našoj ponudi, ne ustručavajte se da nas kontaktirate već danas i unesite notu elegancije koju ste oduvek želeli u svom domu.