Početna

Ugaone Plafon Lajsne

Ukrasne lajsne

Ukrasne lajsne su nezamenjiv detalj koji može drastično poboljšati izgled Vašeg doma. Ove lajsne su dizajnirane da istaknu i oplemene svaki prostor, pružajući mu eleganciju i sofisticiranost. Ključna karakteristika ukrasnih lajsni je njihova raznovrsnost, a izbor u našoj ponudi je zaista veliki! U našoj ponudi imate sledeće ukrasne lajsne: ukrasne lajsne za zidove, ugaone lajsne, skrivače LED rasvete, ivične lajsne, podprozorske ukrasne lajsne i mnoge, mnoge druge. Svaka od pomenutih pruža drugačiji i na svoj način bogatiji stil koji će u potpunosti promeniti doživljaj vašeg doma, poslovnog prostora ili bilo kog namenskog objekta.

Cena ukrasnih lajsni varira u zavisnosti od izabranog modela i dizajna. Bez obzira na Vaš izbor, garantovano je da će ukrasne lajsne pružiti dodatnu vrednost Vašem domu.

Proizvedene u komadima od 2 metra, ukrasne lajsne su izrađene od najtvrđeg presovanog i peskiranog stirodura XDS sa premazom od kvarca, što im obezbeđuje izdržljivost i dugotrajnost. Važno je napomenuti da se lajsne farbaju istom bojom kojom farbate zidove, dakle koristite isključivo boju na vodenoj bazi kako bi se očuvala kvalitetna površina ukrasnih lajsni. Nikako ukrasne lajsne nemojte farbati bojama na nitro bazi, jer ih tako možete oštetiti.

Montaža ukrasnih lajsni je jednostavna, pri čemu se koristi silikon ili lepak za stiropor. Preporučujemo upotrebu TITAN PREMIUM lepka za najbolje rezultate kojeg takođe možete naći u našoj ponudi. Takođe, važno je da se ukrasne lajsne pravilno geruju kako bi se postigao besprekoran izgled. Gerovanje ili sečenje lajsni možete obaviti vi ili vaš majstor. Ukrasne lajsne su takođe izuzetno savitljive, što omogućava njihovo lako prilagođavanje neravninama zida, čineći ih savršenim izborom za svaki prostor.

Ukrasne lajsne su esencijalni detalj koji će dodati onaj poslednji i najbitniji detalj Vašem enterijeru, transformišući prostor i dodajući mu sofisticiranost i šarm. Ukoliko želite da Vaš dom zrači elegancijom, ukrasne lajsne su pravi izbor za Vas!