Početna

Dekorativni Zidni Paneli Dekorativni Paneli za Zid

Paneli za zid

Paneli za zid su esencijalni dekorativni element koji će u potpunosti transformisati atmosferu vašeg doma. Standardno dimenzije panela za zid iznose 200 x 50 cm, pružajući vam tako širok izbor mogućnosti za oblikovanje prostora prema vašim željama. Debljina panela varira od 2 do 3,5 cm, u zavisnosti od izabranog modela i dizajna koji Vi odaberete.

Izrađeni su od izuzetno čvrstog XDS stirodura, sa peskiranim premazom i dodatnim slojem kvarca koji garantuje dugotrajnost i otpornost na oštećenja. Paneli za zid su dizajnirani kako bi uneli notu elegancije i stila u vaš prostor, a posebno se ističu u spavaćim sobama gde njihova dekorativna funkcija dolazi do punog izražaja.

Postavljanje i održavanje panela za zid je jednostavno. Mogu se lako očistiti i dekorisati prema vašim željama. Farbanje se vrši isključivo bojom na vodenoj bazi kako bi se sačuvala kvalitetna površina panela.

Prilikom montaže, paneli se spajaju uz pomoć specijalne smese koja osigurava besprekoran izgled, bez vidljivih spojeva. Mi vam samu smesu šaljemo besplatno kada poručite naše panele. Kada je reč o montaži panela na zid, preporučuje se korišćenje građevinskog lepka za stiropor radi optimalnog prianjanja panela na zidove.

Cene panela za zid variraju u zavisnosti od modela i dizajna, pružajući različite opcije koje odgovaraju svakom budžetu i stilu uređenja prostora.

Transformišite svoj dom sa panelima za zidove, dodajući im eleganciju, praktičnost i dugotrajnost. Za više informacija o našoj ponudi, slobodno nas kontaktirajte i dopustite nam da vam pomognemo da ostvarite svoju viziju savršenog doma.