Lajsne za plafon

Lajsne za plafon su neophodan dodatak koji može značajno unaprediti estetiku vašeg doma. Lajsne za plafon su kreirane s ciljem da istaknu i obogate svaki prostor, pružajući mu eleganciju i sofisticiranost. Ključna karakteristika ovih lajsni je njihova raznolikost, a naša ponuda obuhvata širok izbor modela!

Cena lajsni za plafon varira u zavisnosti od modela i dizajna. Bez obzira na vaš izbor, garantovano je da će ove lajsne doprineti dodatnoj vrednosti vašem domu. U našem asortimanu možete pronaći lajsne za plafon čija je funkcija da spajaju plafon i zid, ali one mogu imati i druge dekorativne namene. Među modelima lajsni za plafon možete pronaći: ukrasne lajsne, ugaone lajsne za plafon, ivične lajsne, podprosorske pa čak i lajsne koje služe kao skrivači LED rasvete.

Izrađene su u komadima dužine 2 metra, lajsne za plafon su napravljene od visokokvalitetnog XDS stirodura pa stoga predstavljaju trajno rešenje koje će odeleti i vremenu i dodatnim dekoracijama. Važno je napomenuti da se lajsne farbaju istom bojom kao i zidovi, dakle služite se isključivo bojom na vodenoj bazi kako bi se sačuvala njihova kvalitetna površina. Nikako ne preporučujemo korišćenje boja na nitro bazi jer to može oštetiti lajsne.

Montaža lajsni za plafon je jednostavna, možete koristiti silikon ili lepak za stiropor. Preporučujemo upotrebu TITAN PREMIUM lepka za optimalne rezultate, koji možete pronaći i u našoj ponudi. Takođe je važno da se lajsne pravilno prilagode kako bi se postigao besprekoran izgled. Prilagođavanje ili sečenje lajsni možete obaviti sami ili uz pomoć majstora. Ove lajsne su takođe veoma fleksibilne, omogućavajući lako prilagođavanje neravninama svakog zida.

Lajsne za plafon su ključni detalj koji će dodati finalni pečat vašem enterijeru, transformišući prostor i dodajući mu sofisticiranost i šarm. Ukoliko želite da vaš dom zrači elegancijom, lajsne za plafon su pravi izbor za vas!”