Početna

Fasadne lajsne oko prozora

Lajsne oko prozora – Fasadne lajsne oko prozora

Fasadne lajsne oko prozora predstavljaju neizostavan detalj koji doprinosi estetici vašeg eksterijera na način koji se može opisati kao čaroban. Njihova osnovna funkcija je da istaknu prozore, dodajući im dozu elegancije i šarma. Iako je u pitanju mali detalj, on može doprineti ukupnoj slici izgleda vašeg doma. Kao što i sami znate lepota je u detaljima, a kada je taj detalj kvalitetno izrađen i postavljen na pravo mesto, rezultat mora biti savršenstvo koje vam garantujemo.

Fasadne lajsne oko prozora postavljaju se kao okviri ili ramovi oko prozora, pružajući im istovremeno zaštitu i dekorativni dodatak. Verovatno već sada možete da zamislite kako bi to izgledalo na vašoj kući? Naravno, izgledaće savršeno i baš onako kako ste zamislili!

Kada se montiraju, fasadne lajsne oko prozora često se kombinuju sa podprozorskim lajsnama kako bi se postigao harmoničan i ujednačen izgled koji tako postaje zaista neodoljiv. Sa standardnom dužinom od 2 metra, ove lajsne se jednostavno prilagođavaju dimenzijama vaših prozora, a cena se računa po metru dužine.

Izrađene od tvrdog, presovanog stiropora sa premazom hidroizolacionog kvarcnog peska, ove lajsne su otporne na različite vremenske uslove i fizičke ili atmosferske uticaje. Ovaj premaz im pruža dugotrajnost i čuva njihovu lepotu godinama unapred. Rešenje poput fasadnih lajsni oko prozora koje možete poručiti putem ovog sajta, predstavljaju trajno rešenje koje će odoleti zubu vremena ali i atmosferskim uticajima.

Montaža fasadnih lajsni oko prozora je jednostavna i brza, što ih čini idealnim izborom za sve vrste eksterijera. Građevinski silikon ili lepak za stiropor ili pur pena za stiropor su optimalni materijali za njihovo postavljanje, pružaju vam sigurno prianjanje i trajnost.

Ukrasite svoje prozore i unesite notu elegancije u svoj dom uz fasadne lajsne oko prozora, transformišući običan eksterijer u remek-delo arhitekture i stila. Ovo rešenje odlično je za poslovne prostore, zgrade, ugostiteljske objekte ali i za dom. Toplina doma se mora osetiti već na prvi pogled eksterijera, zato su fasadne lajsne oko prozora savrešno rešenje kao dopuna punog ugođaja.