Početna

Fasadne lajsne oko prozora

Fasadne lajsne oko prozora cena

Oplemenite izgled vašeg eksterijera uz naše čarobne fasadne lajsne koje se postavljaju oko prozora. Fasadne lajsne oko prozora neizostavan su detalj koji doprinosi estetici vašeg doma na jedinstven način. Njihova osnovna uloga je da istaknu prozore, dodajući im dozu elegancije i sofisticiranosti, te na taj način unose poseban štimung u izgled spoljašnjosti vašeg dom, poslovnog prostora, zgrade ili bilo kog drugog objekta. Iako su fasadne lajsne oko prozora samo mali detalj, njihov uticaj na celokupnu estetiku vašeg doma je neosporno velik. Kako se često kaže, lepota leži u detaljima, a kvalitetno izrađene i postavljene fasadne lajsne oko prozora garantuju upravo takvo savršenstvo.

Montiraju se kao okviri ili ramovi oko prozora, ove lajsne pružaju ne samo estetski dodatak već i dodatnu zaštitu. Kombinujući ih sa podprozorskim lajsnama, postiže se harmoničan izgled koji će privući poglede svakog posmatrača. Sa standardnom dužinom od 2 metra, fasadne lajsne oko prozora se lako prilagođavaju dimenzijama vaših prozora, a cena se računa po metru dužine. U zavisnosti od modela, cena fasadnih lajsni oko prozora varira od oko 400 dinara do 1500 dinara po metru.

Izrađene od tvrdog, presovanog stiropora sa premazom hidroizolacionog kvarcnog peska, ove lajsne su otporne na različite vremenske uslove i fizičke ili atmosferske uticaje. Montaža fasadnih lajsni oko prozora je jednostavna i brza, a za monžtažu je najboje koristiti građevinski silikon ili lepak za stiropor, koji će vam sigurno pružiti adekvatno prianjanje i trajnost.

Ukrasite svoje prozore i unesite notu elegancije u svoj dom uz fasadne lajsne oko prozora, transformišući običan eksterijer u remek-delo arhitekture i stila. Bilo da je reč o poslovnom prostoru, zgradi, ugostiteljskom objektu ili domu, fasadne lajsne oko prozora su savršeno rešenje kao dopuna punog ugođaja i topline doma.