Dekorativni Zidni Paneli Dekorativni Paneli za Zid

Dekorativni zidni paneli cena

Uređenje enterijera vašeg doma dobija potpuno novu dimenziju uz dekorativne zidne panele i njihove neverovatne cene. Za malu cenu možete dobiti neophodan dodatak koji osvežava i unapređuje svaku prostoriju, poslovni ili privatni prostor. Dekorativni zidni paneli dolaze u standardnom komadu od 200 x 50 cm, nudeći širok spektar mogućnosti za dekoraciju vašeg životnog prostora. Debljina ovih ploča varira između 2 i 3,5 cm, u zavisnosti od modela i dizajna koji odaberete.

Dekorativni zidni paneli cena? Cena dekorativnih zidnih panela kreće se od 3000 do 6000 dinara u zavisnosti za koji se model panela odlučite. Dakle u pitanju su dekorativni elementi velikog kvaliteta, koje možete dobiti po neverovatnim cenama.

Izrađeni su od najčvršćeg XDS stirodura i dodatno ojačani slojem premaza od kvarca, zidne ploče pružaju izdržljivost i otpornost na sve potencijalne atmosferske i mehaničke izazove. Njihova namena nije samo praktična, već i estetska, doprinoseći eleganciji i stilu prostorije u kojoj se nalaze, posebno u spavaćim sobama gde se najviše ističe njihov dekorativni potencijal.

Jedna od ključnih prednosti zidnih ploča je jednostavnost njihove instalacije i održavanja. Lako se čiste i mogu se jednostavno dekorisati prema vašim željama. Važno je napomenuti da se zidne ploče moraju farbati isključivo akrilnom bojom na vodenoj bazi. Dakle nikako nemojte koristiti farbe na nitro bazi jer bi one značajno mogle oštetiti vaše ploče.

Prilikom montaže, ploče se spajaju uz pomoć specijalne smese koju vam ukoliko to želite obezbeđujemo besplatno. Ova smeša osigurava besprekoran izgled zidnih ploča, bez vidljivih spojeva između njih, stvarajući iluziju jednog velikog, glatkog zida.

Za montažu se preporučuje korišćenje građevinskog lepka za stiropor, osiguravajući čvrsto prianjanje na zidove. Cene dekorativnih zidnih panela variraju u rasponu od 2000 dinara do 6500 dinara po komadu, nudeći raznovrsne opcije koje odgovaraju svakom budžetu i stilu uređenja prostora.

Transformišite svoj dom uz dekorativne zidne panele, unoseći eleganciju, praktičnost i dugotrajnost u svaki kutak vašeg životnog prostora. Za više informacija o našoj ponudi, ne ustručavajte se da nas kontaktirate već danas i unesite notu elegancije koju ste oduvek želeli u svom domu.