Početna

Dekorativni Zidni Paneli Dekorativni Paneli za Zid

Dekorativni zidni paneli

Oživite atmosferu vašeg doma uz naše impresivne dekorativne zidne panele koji su dostupni po iznenađujuće pristupačnim cenama. Sada možete osvežiti bilo koju prostoriju u svom domu ili poslovnom prostoru sa našim elegantnim dekorativnim zidnim panelima koji dolaze u standardnoj veličini od 200 x 50 cm. Nudimo širok spektar dizajna i modela, sa debljinom ploča varijabilnom između 2 i 3,5 cm, prilagođenih vašim željama i potrebama.

Naši dekorativni zidni paneli izrađeni su od najkvalitetnijeg XDS stirodura, ojačani slojem premaza od kvarca, koji im pruža izdržljivost i otpornost na sve atmosferske i mehaničke izazove. Osim svoje praktične svrhe, ovi paneli donose estetiku i stil u svaku prostoriju, a posebno se ističući u spavaćim i dnevnim sobama gde njihova elegancija znatno doprinosi atmosferi sofisticiranosti i intime.

Instalacija i održavanje naših panela su jednostavni, čime vam pružamo ne samo funkcionalnost, već i estetski užitak. Važno je napomenuti da se ploče moraju farbati akrilnom bojom na vodenoj bazi radi očuvanja njihove kvalitete. Nipošto nemojte koristiti boje na nitro bazi, jer to može uništiti kvalitet dekorativnih zidnih panela. Montaža dekorativnih zidnih panela olakšana je specijalnom smesom koju obezbeđujemo besplatno, osiguravajući besprekoran izgled zidova bez vidljivih spojeva nakon upotrebe. Vaši paneli bez obzira na broj kvadrata kojima želite da ih pokrijete uz korišćenje ove smese, mogu izgledati kao jedna celovita struktura, kako smo i rekli “bez vidljivih spojeva”

Preporučujemo upotrebu građevinskog lepka ili silikona za stiropor prilikom montaže, kako bismo osigurali čvrsto prianjanje na zidove. Cene naših dekorativnih zidnih panela su prilagođene svim budžetima, nudeći raznolike opcije za svaki stil uređenja prostora.

Transformišite svoj dom uz naše dekorativne zidne panele, unoseći eleganciju, praktičnost i dugotrajnost u svaki kutak vašeg životnog prostora. Za više informacija o našoj ponudi, ne ustručavajte se da nas kontaktirate već danas i unesite notu elegancije koju ste oduvek želeli u svom domu.