Dekorativni Zidni Paneli Dekorativni Paneli za Zid

Dekorativni paneli

Dekorativni paneli su neizostavan element u stvaranju unikatnog i estetski privlačnog prostora koji će u potpunosti promeniti celokupni dojam vašeg doma. Njihova primarna svrha je da ulepšaju prostoriju i istaknu određene elemente, poput televizora ili polica, pružajući im elegantan okvir i dodajući im estetsku vrednost.

Za razliku od klasičnih zidnih panela, dekorativni paneli su dizajnirani da unesu dodatnu dimenziju u Vaš dom. Njihove ivice pružaju idealnu površinu za lepljenje LED traka, omogućavajući kreiranje ambijentalne osvetljenosti i stvaranje atmosfere koja odgovara Vašem raspoloženju.

Dekorativni paneli dolaze vam u dimenzijama od 2 metra.

Cene dekorativnih panela se kreću opsegu od 3000 do 6000 dinara, pružajući širok spektar opcija koje odgovaraju svakom budžetu i stilu uređenja prostora. Dekorativni paneli se izrađuju od visokokvalitetnog materijala, a u pitanju je peskirani XDS stirodur sa premazom od kvarca koji pruža dugotrajnost i otpornost na sva moguća atmosferska i mehanička oštećenja. Dekorativni paneli lepe se građevinskim lepkom za stiropor, a farbaju se isključivo bojama na bazi vode ili akrila.

Transformišite Vaš prostor sa dekorativnim panelima, dodajući personalizovani pečat i unoseći dodatnu dozu stila i elegancije u svaki kutak Vašeg doma.